Samenwerken

Wat is Laga?
Delfste Studenten Roeivereniging  (D.S.R.V.) Laga is een roeivereniging die met trots en plezier streeft de absolute top binnen de roeisport haalt. Met ruim 700 leden is Laga de grootste studentensport vereniging in Delft, alle leden studeren aan de TU Delft of de Technische Hoge School.

Wat kenmerkt een Lagaaier?
Door de hechte tradities en ambities van de vereniging groeien “normale” technische studenten tot waarde Lagaaiers.

Lagaaiers durven verantwoordelijkheid te nemen, ze zijn technisch vaardig, initiatiefrijk en streven altijd naar het hoogst haalbare, in topsport én studie.

En waarom is juist nu hét moment om als bedrijf in te stappen bij Laga?
Dat is simpel. Gedurende het Lustrum wordt dubbel zo hard ingezet, wordt er dubbel zo hard geroeid, en wordt er dubbel zo hard gepresteerd. Of het nou studie, roeien, organiseren, of werken is, heel Laga gaat net een stapje sneller, beter en harder.

Naar verwachting komen er +15.000 aantal unieke bezoekers gedurende het hele Lustrum, waaronder vele Lagaaiers, en vele andere studenten.  Een fantastisch evenement ook als bedrijf om bij te zijn.

Samenwerkingsmogelijkheden met het Laga Lustrum
Het is op verschillende manieren mogelijk om samen te werken met het Laga Lustrum. Wij stellen exclusieve samenwerkingspakketten op voor ieder bedrijf. De focus kan liggen op exposure, recruitment, bedrijfsroeien of een combinatie.

Contact
Mej. B.E. (Bibianne) van der Maesen
Commissaris Acquisitie 28e Lustrumcommissie D.S.R.V. “Laga”
T: 06-44964498
E: acquistitie@lagalustrum.nl

white gradient