Symposium

Ben je verdwaald in de jungle van verschillende keuzes die je moet maken? Welke master, minor of stage ga je kiezen? En wat wil je eigenlijk naast je studie doen? Maak je wel de goede keuzes en leiden deze wel naar de carrière en toekomst die je wilt?
Kom erachter op het Lustrum Symposium op dinsdag 10 mei! Tijdens de lunch zal de dag worden geopend met een broodje filosofie. Vervolgens zal er een afwisseling van inspirerende sprekers en boeiende workshops zijn die in het teken staan van dit twintigersdilemma.

Er kan een keuze uit de volgende workshops gemaakt worden:

│TBI: Spiegeltje Spiegeltje aan de Wand │
Een workshop persoonlijke leiderschap waarbij je goed in de spiegel leert kijken. Daarnaast focussen we op persoonlijke belangen… Wat vind je eigenlijk belangrijk, hoe breng je dat nou in kaart?

│De eerste verdieping: Hoe werkt jou Keuze Brein? │
De TU tovert je om tot een analytisch-denkende machine: alles moet zo efficiënt en slim mogelijk. Maar vaak heb je jouw keuze allang gemaakt voor dat het analytische stappen plan gevolgd wordt tot de “beste” beslissing… Deze intuïtieve keuze komt vanuit de zogenaamde keuze brein. Tijdens de workshop van oud Lagaaier Richard Spek leer je luisteren naar jouw keuze brein.

│Frisse Blikken: Op zoek naar je persoonlijke why: Waarom doe je wat je doet? │
Gebaseerd op de why-how-what theorie kom je door middel van een aantal treffende opdrachten tot jouw persoonlijk why en neem daarna elke beslissing met een frisse blik!

│True Legends: Create your own Legend │
Innovation, business en IT. In de wereld waar IT-bedrijven de dienst uitmaken en eruit elke start-up een technologie-imperium kan voortvloeien, is het nu de tijd om IT specialist te worden. Heb jij het in je? Laat het tijdens de competitieve case van True Legends zien wat jij waard bent!

│INK Strategy: Design your own Strategy: Hoe zie jij de komende vijf jaar voor je? │
Visualiseer je toekomst plannen met de creatieve begeleiding van joug-oud Lagaaiers Frenkel Tel en Mart Veeken. Bekijk de toekomst vanuit een andere hoek: Visual Thinking! Vooral interessant voor IO-ers en BK-ers!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: symposium@lagalustrum.nl

 

white gradient