Als ondercommissie van het Lustrum voor de Externen dag zijn wij 100% gefocust op zondag 11 juli 2021, de vierde dag in een de mooiste week van het jaar!

De externen dag is ervoor om vrienden en familie (en misschien wel je crush) te laten zien wat Laga nou is en om ze de sfeer van Laga te laten proeven. Als commissie zullen wij ons inzetten om allemaal leuke activiteiten, stands en spelletjes te organiseren zodat er voor iedereen wel wat te beleven valt.

Overdag zullen de activiteiten plaatsvinden die helemaal PG zijn en waar je dus met een gerust hart je familie naartoe kan meenemen. ‘s Avonds daarentegen zal het feest losbarsten met een festival opstelling waar je met al je vvv’tjes helemaal los kan gaan. Ook zal er rekening gehouden worden met de EK-finale die die avond plaats vindt, zodat alle voetbalfanaten nergens heen hoeven.

Op het moment wordt er natuurlijk al hard vergaderd over hoe we deze dag het best in kunnen vullen. Het losse begrip ‘Externen’ geeft ons heel veel speelruimte om de dag zo vet mogelijk te maken. Heb jij nou een idee waarvan je vindt dat het echt niet kan ontbreken aan deze dag? Stuur dan gerust een mailtje naar externedag@lagalustrum.nl

Wij koesteren de positieve verwachting jullie zondag de 11de tegen te komen op het lustrumterrein met je familie en vvv’tjes.

Met een luid

“Laga moet je laten zien”


ps. Tevens gekroond tot de meest gouden Lustrum ondercommissie! Hoera!

De Externen dag commissie