Nu een bewogen 144e jaar ten einden komt en het 29e lustrum der DSRV LAGA voor de deur ligt is het weer tijd om de feeststemming die normaliter op de lagaat heerst te bevorderen. Een sleutelrol in zo’n lustrum jaar is gereserveerd voor de lustrum band die in sociaal isolement zich heeft voorbereid op de aankomende feesten en partijen.

Door middel van zoom meetings hebben we alvast het gros van de organisatorische zaken weten te regelen. Setlists en mogelijke repetitieruimtes zijn aan bod gekomen en we hebben een fantastische outfit (waarvan de grote onthulling zal plaatsvinden tijdens het lustrum gala) weten samen te stellen. We staan allemaal te popelen om onze eerste live repetitie maar helaas is het met de huidige Corona maatregelen nog niet mogelijk om met de hele band in een studio te repeteren. Zodra dit mogelijk is zullen er gegarandeerd teasers worden gepost om alvast in de feeststemming te komen. Helaas is het dus afwachten tot we los mogen.

Om ons te helpen een fantastisch repertoire in elkaar te zetten zijn ideetjes en teksten van alle lagaaiers van harte welkom. Ben jij ontzettend goed in het schrijven van gedichten of heb je een goed idee voor een nummer maar geen tijd om het zelf uit te werken, schroom niet om je werk door te sturen naar band@lagalustrum.nl, wie weet wordt jouw tekst dan vereeuwigd in het Laga lustrum album.

D.R. (Dylan) Besten Drums / President
C.E. (Casper) van Eijk Zang / Optredens
J.R. (Julia) van Mens Zang / Repetitie
V.S. (Valerie) van Noesel Zang / Promo
G.C.J. (Guillaume) van Dijk gitaar / Commissaris Hitjes
T.M. (Thomas) Jochem Gitaar / Thesaurier
M.R. (Mees) de Graaf Bas / Secretaris
J.T. (Joris) Kuijper Piano / Commissaris Hitjes
M.F.L. (Marnix) Meersman Trompet / Bladmuziek
T.L.W. (Tom) van Lieshout saxofoon / Bladmuziek