Lagala

Na een jaar vertraging gaat het er dan toch weer komen! De tijd is weer gekomen om uw rokkostuum uit de kast te trekken en uw danspassen in te studeren. Het Lagala voor het 29e Lustrum der D.S.R.V. Laga zit er aan te komen. Zoals gebruik heerst wordt het lustrum geopend met een gala. De feestelijke opening zal plaatsvinden op de Delftsche Studenten Societeit Phoenix zoals het altijd gedaan heeft.

Het mag dan wel de opening van het lustrum zijn, echter is het gala veel meer dan dat. Het gala zal een van de grootste feesten die u mee zult maken, niet alleen gedurende uw studentenperiode, maar wat u überhaupt mee zal maken. Mocht u denken van dit mag niet ontbreken voelt u zich dan geroepen om dit aan te geven, dit wordt altijd gewaardeerd. Hierbij moet gezegd worden dat gek niet gek genoeg is, het mag zo extravagant, uniek en bijzonder zijn als u zich maar kunt voorstellen.

Het Lagala zal op 26 februari 2022 plaatsvinden, zet deze datum snel in uw agenda! Binnen enkele tijd zal er meer duidelijk worden over de kaartverkoop en overige informatie voor het gala. Ook zal de themabekendmaking binnen geringe tijd volgen zodat u weet wat voor feest u bij gaat zijn.

Met een luid: ‘Lagala wordt groots!’

Voor vragen kunt u mailen naar: gala@lagalustrum.nl

T. (Tessa) Bronsky

President

M.H.R. (Meike) Bos

Secretaris

M.R. (Martin) van Veen

Thesaurier

B.M.M. (Babette) Jacobs

Locatie

L.J. (Lucas) Stolk

Licht & Geluid

S.G. (Stijn) Wulffraat

Q.Q.