You are currently viewing LaGala Update

LaGala Update

Na weken van onzekerheid kwam dinsdag eindelijk het verlossende woord, het LaGala kan onder normale omstandigheden doorgaan! Na het uitstellen van het Lustrum vorig jaar kunnen wij niet wachten om dit Lustrumjaar jaar feestelijk met jullie te openen. Nu duidelijk is wat er allemaal mogelijk is willen wij door middel van dit nieuwsbericht met jullie de laatste informatie delen.

Het LaGala
De deuren van het LaGala zullen om 21:00 openen en om 22:00 sluiten. Zoals bekend zal het LaGala plaatsvinden op sociëteit “Phoenix”. Het adres hiervan is als volgt: Phoenixstraat 30, 2611 AL Delft.
Bij binnenkomst is het mogelijk om je jas op te hangen in een bewaakte garderobe.

Kaartverkoop en Tickets
De kaartverkoop zal op vrijdag 25 februari 23:59 sluiten. Zorg dus dat je daarvoor een ticket hebt bemachtigd! De tickets zullen via de mail naar jullie toe worden gestuurd. De eerste tickets zullen aanstaande zaterdag, 19 februari, worden verstuurd. Mocht je daarna een ticket kopen dan zullen deze op de dag van het LaGala worden opgestuurd.
Het is mogelijk om een ticket door te verkopen aan een andere (oud)- Lagaaiers, hiervoor hoeft geen mail te worden gestuurd naar de organisatie.

Testen voor Toegang
Om het LaGala binnen te komen is het vanuit de overheid verplicht om een negatieve corona test te laten zien. Dit kan door middel van een test via testen voor toegang. Zorg dat je deze test snel inplant voordat het vol zit! Dit kan via testenvoortoegang.org.

Voor nu gaan wij ervan uit jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Hou de website de komende dagen in de gaten voor eventuele updates! Mochten jullie nog vragen hebben stuur ons dan een mailtje op gala@lagalustrum.nl of lustrum@laga.nl.

Leave a Reply