You are currently viewing Laga Lustrum commissies krijgen mini traineeship voor meer vermogen

Laga Lustrum commissies krijgen mini traineeship voor meer vermogen

Alle commissieleden van het 29ste Laga Lustrum hebben de eerste workshop gevolgd van Talent voor Transitie om hun organisatie vermogen voor het werk in hun commissies nog effectiever te maken. Op een levendige avond werd aandacht gegeven aan het team vormen, doelen stellen en samenwerken binnen de verschillende commissies. Talent voor Transitie is als organisatiepartner verbonden aan het 29ste Lustrum van Laga, in deze rol volgen alle actieve Lagaaiers workshops uit het traineeship van Talent voor Transitie. 
Talent voor Transitie koppelt de ontwikkelvraag van startende professionals aan de hulpvraag van opdrachtgevers binnen de energietransitie die behoefte hebben aan durf en experimenteerkracht. Samen vormen ze een community waarin samenwerken, ontwikkelen en impact maken centraal staan.

Via deze link kunt u een video zien van de training!

Leave a Reply